

Kokokasvisruokavalio eli KoKaRu koostuu korkeintaan minimaalisesti prosessoiduista hedelmistä, marjoista, lehtevistä kasviksista ja muista vihanneksista, sienistä, juureksista, palkokasveista, täysjyväviljoista, siemenistä ja pähkinöistä. Tiedostossa RESEPTEJÄ sekä kokkaustaitoisille että -kyvyttömille, arkeen ja juhlaan. MITÄ KAIKKEA SYÖDÄÄN JA JUODAAN?MAITOTUOTE – ja MUNAvaihtokaupatPUUROJA, MYSLIÄ, GRANOLAALEIPIÄ ja LEVITTEITÄSALAATTEJA ja SALAATINKASTIKKEITAKEITTOJAPÄÄRUOKIA ja LISUKKEITAMAKEANNÄLKÄÄN, LEIVONTAVINKKEJÄJOULURUOKIA ja -HERKKUJA

Kalojen syönnin sanotaan lievittävän tulehdusta. Mitä jäi jäljelle kun perkasin tutkimukset väitteen takana?

Aivan kuten sepelvaltimotaudinkin kohdalla, tutkijalääkäri Dean Ornish ryhmänsä kanssa osoitti mahdottoman mahdolliseksi: Kokonaisvaltaisella, kokokasvisruokavalion sisällyttävällä elämäntapahoidolla kroonisina ja parantumattomina pidetyt sairaudet voidaan pysäyttää ja parhaimmillaan niistä voi toipua. Nyt testattiin elämäntapahoidon teho lievään Alzheimerin tautiin. Siinä missä verrokeista 8/25 vointi pysyi ennallaan ja 17:lla tilanne paheni, 23:sta interventioryhmäläisestä kymmenen vointi parani 20 viikossa. Hoidon teho

Mantraa ”kalojen syönnin hyödyt ylittävät ympäristömyrkkyjen mahdolliset haitat” on hoettu vuosikymmeniä. Mitä nuo ”mahdolliset haitat” mahtavat olla? Erinäisillä merenelävien sisältämillä myrkyillä on havaittu yhteys hedelmällisyysongelmiin, sikiön kehityshäiriöihin, raskausviikkojen venymiseen, sukupuolielinten kehityshäiriöihin, oppimisvaikeuksiin, pienempiin ÄO-lukemiin, ADHD-oireiluun, keuhkosairauksiin, maksa-arvojen poikkeamiin ja rasvamaksariskiin, kilpirauhasen toimintahäiriöihin, kokonaiskolesterolin nousuun, tiettyihin syöpiin ja keliakiaan. Käsittelen tiedostossa yhden ympäristömyrkkyryhmän kerrallaan ja nostan

Kun voimme elää onnellisina ja terveinä vahingoittamatta muita, Miksemme tekisi niin?
– EDGAR`S MISSION –