Valtimoiden sisäseinämää, limakalvoja ja muitakin soluja verhoava GLYKOKALYKSI eli solusuojahuntu säätelee käytännössä kaikkia elintoimintojamme. Ehyenä se mm. varmistaa vastustuskyvyn normaalin toiminnan, hepariinia sisältävänä ehkäisee veritulppien muodostumista ja kasvutekijöitä säätelemällä edistää mm. haavojen paranemista. Elämäntavoilla on ratkaiseva merkitys glykokalyksin kunnolle – tehokasta lääkitystä sen eheyttämiseksi sen sijaan ei vielä ole markkinoilla. Ehkäpä juuri siksi lääkäreiden koulutuksessa…
Kokokasvisruokavalio eli KoKaRu koostuu korkeintaan minimaalisesti prosessoiduista hedelmistä, marjoista, lehtevistä kasviksista ja muista vihanneksista, sienistä, juureksista, palkokasveista, täysjyväviljoista, siemenistä ja pähkinöistä. Tiedostossa RESEPTEJÄ sekä kokkaustaitoisille että -kyvyttömille, arkeen ja juhlaan.
Elintarviketeollisuus on mullistanut ruokakulttuurimme viimeisten 50 vuoden aikana. Se on lihottanut ihmisiä ja ihmisten ruokkimia eläimiä. Lihominen on poikkeuksellisten olosuhteiden tuottama looginen seuraus. Kuituvajeesta kärsivää kansaa ohjataan pussidieetteihin, suolistohormonikorvaushoitoihin ja lihavuusleikkauksiin. Vaikka jokainen ateria joko lisää tai lievittää kehon tulehdustilaa, ruoka-aineita ei enää saisi jaotella haitallisiin ja hyödyllisiin. Mitä tahoja tämä hyssyttely hyödyttää? Ota selvää,…
Tiesitkö, että yli 90% serotoniinista syntyy kuiduilla kukoistavan suolistobakteeriston tuotoksena? Tietyillä ruoka-aineilla serotoniinitasoa voidaan nostaa jo vuorokaudessa – Syö ruokaa, joka rakastaa Sinua takaisin.
Kun voimme elää onnellisina ja terveinä vahingoittamatta muita, Miksemme tekisi niin?
– EDGAR`S MISSION –