

Kokokasvisruokavalio eli KoKaRu koostuu korkeintaan minimaalisesti prosessoiduista hedelmistä, marjoista, lehtevistä kasviksista ja muista vihanneksista, sienistä, juureksista, palkokasveista, täysjyväviljoista, siemenistä ja pähkinöistä. Tiedostossa RESEPTEJÄ sekä kokkaustaitoisille että -kyvyttömille, arkeen ja juhlaan. MITÄ KAIKKEA SYÖDÄÄN JA JUODAAN?MAITOTUOTE – ja MUNAvaihtokaupatPUUROJA, MYSLIÄ, GRANOLAALEIPIÄ ja LEVITTEITÄSALAATTEJA ja SALAATINKASTIKKEITAKEITTOJAPÄÄRUOKIA ja LISUKKEITAMAKEANNÄLKÄÄN, LEIVONTAVINKKEJÄJOULURUOKIA ja -HERKKUJA

Rasvaisten kalojen syönnin sanotaan hyödyttävän kalaöljykapseleita enemmän, mutta dyslipidemian Käypä hoidon tätä perustelevat RCT-lähdeviitteet ohjaavat öljylisätutkimuksiin lukuun ottamatta yhtä, jossa rasvaisesta kalasta ei ollut mitään hyötyä. Kalaöljybisnes puolestaan sai alkunsa eskimomyytistä – siitä on oma tiedostonsa, joka kannattaa lukea ensin. Lähdeviite kalaproteiinin hyödystä jää sekin rannalle sätkimään. Mikä homma? Sukelletaan katsomaan!

Sepelvaltimotautia jo alle 25 -vuotiailla, osteoporoosia nelikymppisillä naisilla. Tutkituista faktoista huolimatta eskimomyytti elää ja voi hyvin, toisin kuin inuiitit. Miten siinä näin pääsi käymään? Miksei myytistä päästetä irti?

Suomalaisten maksat rasvoittuvat kiihtyvää tahtia ihan ilman alkoholiakin. Meistä jo joka neljännen maksa on lujilla. Mistä on kyse? Miten maksan rasvoittuminen liittyy tyypin 2 diabetekseen? Mitkä tekijät altistavat, mikä auttaa? Tietoa tutkitusti toimimattomista ja toimivista rasvamaksan hoitokeinoista.

Kun voimme elää onnellisina ja terveinä vahingoittamatta muita, Miksemme tekisi niin?
– EDGAR`S MISSION –