

Kokokasvisruokavalio eli KoKaRu koostuu korkeintaan minimaalisesti prosessoiduista hedelmistä, marjoista, lehtevistä kasviksista ja muista vihanneksista, sienistä, juureksista, palkokasveista, täysjyväviljoista, siemenistä ja pähkinöistä. Tiedostossa RESEPTEJÄ sekä kokkaustaitoisille että -kyvyttömille, arkeen ja juhlaan. MITÄ KAIKKEA SYÖDÄÄN JA JUODAAN?MAITOTUOTE – ja MUNAvaihtokaupatPUUROJA, MYSLIÄ, GRANOLAALEIPIÄ ja LEVITTEITÄSALAATTEJA ja SALAATINKASTIKKEITAKEITTOJAPÄÄRUOKIA ja LISUKKEITAMAKEANNÄLKÄÄN, LEIVONTAVINKKEJÄJOULURUOKIA ja -HERKKUJA

Kokokasvisruokavalio eli KoKaRu koostuu korkeintaan minimaalisesti prosessoiduista hedelmistä, marjoista, lehtevistä kasviksista ja muista vihanneksista, sienistä, juureksista, palkokasveista, täysjyväviljoista, siemenistä ja pähkinöistä. Eläimille vitamiineja ja kivennäisiä annetaan rehussa, joten jos nämä jäävät pois ja jodioidun suolan käyttö vähenee, on syytä huolehtia B12-vitamiini ja jodi. D-vitamiinilisää tarvitaan Suomessa ruokavaliosta riippumatta. Tässä tiedostossa tietoa KoKaRun yhteydessä käytettävistä RAVINTOLISISTÄ

Tulehdus-, verensokeri-, rasva-, hormoni-, munuais- ja luuterveyteen liittyviä merkkiaineita lähes puolen miljoonan, eri ruokavalioita noudattavien henkilöiden veressä ja virtsassa.

Kun voimme elää onnellisina ja terveinä vahingoittamatta muita, Miksemme tekisi niin?
– EDGAR`S MISSION –