

Kokokasvisruokavalio eli KoKaRu koostuu korkeintaan minimaalisesti prosessoiduista hedelmistä, marjoista, lehtevistä kasviksista ja muista vihanneksista, sienistä, juureksista, palkokasveista, täysjyväviljoista, siemenistä ja pähkinöistä. Tiedostossa RESEPTEJÄ sekä kokkaustaitoisille että -kyvyttömille, arkeen ja juhlaan. MITÄ KAIKKEA SYÖDÄÄN JA JUODAAN?MAITOTUOTE – ja MUNAvaihtokaupatPUUROJA, MYSLIÄ, GRANOLAALEIPIÄ ja LEVITTEITÄSALAATTEJA ja SALAATINKASTIKKEITAKEITTOJAPÄÄRUOKIA ja LISUKKEITAMAKEANNÄLKÄÄN, LEIVONTAVINKKEJÄJOULURUOKIA ja -HERKKUJA

Australiassa ravitsemuksen laatupisteitä saa mm. lihansyönnistä ja vahvasti suolatusta olutmäskilevitteestä. Meillä on sentään mäskin sijasta ravintohiivahiutaleita! Eniten pisteitä Australiassakin kerryttävät kasvikset. Suomessa 800 g päivittäinen heviannos on joillekin kova pala purtavaksi. Australialaistutkijat saivat värvättyä poikkileikkaustutkimukseensa 48 päivittäin lihaa syövää henkilöä, joille maistui myös 7,5 heviannosta päivässä. Heidän tuloksia verrattiin neljän muun 48 henkilön ryhmään vegaaneista

Tulostettavaksikin tarkoitettu A4 kasvissyönnistä kiinnostuneille ja/tai eläimistä välittäville.

Suomessa avomaalla tai kasvihuoneissa kasvaa yli sata kaupalliseen elintarvikekäyttöön soveltuvaa kasvilajia, joista Oulu-Kajaani -linjan pohjoispuolella avomaalla menestyy 58, marjojen kera arviolta 69 lajia ja villiyrtit vielä päälle. Tiedostossa asiaa myös levä- ja sieniviljelystä. Eläintuotanto on paitsi kestämätöntä, myös kannattamatonta ja kallista – yhden ihmisen työllistämiseen vuodeksi verovaroja kuluu jopa kuusinumeroisia lukuja. Valittaminen on turhaa ilman

Kun voimme elää onnellisina ja terveinä vahingoittamatta muita, Miksemme tekisi niin?
– EDGAR`S MISSION –